רוטב מדהים שמתאים להכל! מעל פנקייקס, גלידות, יוגורט... השמיים הם הגבול!
אפשר להשתמש באוכמניות טריות או קפואות.
עשו לי טובה והשתמשו ברוטב מייפל טבעי אמיתי, ולא רוטב "בטעם" מייפל. זה עושה את כל ההבדל...
מרכיבים
200 גרם אוכמניות טריות או קפואות
1/2 כוס מייפל טבעי
1/4 כפית מלח
1/2 כוס מים
אופן ההכנה
1. מניחים את כל המרכיבים בסיר קטן.
2. מבשלים על להבה נמוכה-בינונית במשך 10-15 דקות, עד שהרוטב מסמיך, אך לא מדי. הדרך לדעת האם הרוטב הסמיך מספיק היא לערבב אותו עם כף ואם הרוטב מצפה את הכף לגמרי הוא מוכן (ראו צילום).
3. מגישים קר או חמים מעל מה שאוהבים.
הערות
* את הרוטב המוכן אפשר להעביר לצנצנת או קופסה אטומה ולשמור במקרר במשך שבוע.
* אם משתמשים באוכמניות קפואות אין צורך להפשיר- מניחים אותן בסיר כמו שהן וממשיכים במתכון כרגיל.
* את הרוטב מומלץ להגיש מעל פנקייקס, יוגורט או גלידת וניל.
Comments