פיצה נפוליטנית אמיתית עם כל הכבוד לרשתות הפיצות המהירות, אין כמו פיצה אמיתית מבצק טוב שעשוי מקמח "00" איטלקי (פליז אל תוותרו על זה, אפשר להשיג את הקמח הזה היום...
וונטון בשמן צ'יליוונטון הם סוג של כיסונים סיניים. מה שכיף בכיסונים האלו לעומת אחרים הוא שהם יותר ביתיים, "כפריים" וסלחניים. גם את הבצק וגם את הרידוד ניתן...
עוגת משמשים וריקוטהעונת המשמשים בשיאה ומהר מהר לפני שהיא נגמרת מכינים מהמשמשים כל מה שאפשר: ריבות, טארטים, עוגות או פשוט אוכלים ככה- כמו שהם. אני הכי אוהבת...
קציצות עוף אפויות ברוטב קארי צהובתבשיל קארי קרמי ומפנק שאוכלים עם כף כדי לא לפספס אף טיפה של רוטב. הקציצות נאפות בתנור לפני שנזרקות לרוטב מה שנותן להם מרקם רך מבפנים...
עוגיות שיבולת שועל ושוקולד צ'יפסעוגיות מושלמות שמשלבות קריספיות חמאתית של שיבולת שועל, צ'ואיות ורכות מבפנים - מרקם חלומי! תוסיפו לכל הסיפור הזה כמות נכבדת של שוקולד...
עוגיות בראוניז עוגיות רכות וסופר שוקולדיות ופאדג'יות במרקם של בראוניז. אגוזי המלך משתדכים מצוין לבראוניז בעיניי אבל אתם מוזמנים להחליף אותם באגוז אחר...
חמין מקרוניגרסה קלילה ופשוטה יותר מאשר החמין הקלאסי. כל הטעמים העמוקים שאנחנו מקבלים מהבישול הארוך של שעות בתנור ובלי הכבדות של הקטניות, חיטה,...
מרק בצלבימים חורפיים וגשומים כמו היום הכי מתחשק לי מרק בצל עשיר ומפנק ומעליו קרוטונים ביתיים והרים של גבינת פרמז'ן. מתכון קל להכנה עם מעט...
קאפקייקס נוטלהמחר חוגגים את ולנטיינ'ס דיי ואיזו דרך מושלמת יותר להגיד שאוהבים מאשר עם קאפקייקס שוקולדיים, מעל קרם נוטלה מושחת וטעים בטירוף והפתעת נוטלה...
גוז'ר דה בורגוןגוז'ר הן פחזניות גבינה מלוחות שמקורן בחבל בורגון שבצרפת. במקור משתמשים בגבינת גרוייר אך ניתן להשתמש באיזו גבינה קשה שאוהבים. הגוז'ר...